Налякати їжака голою ср*кою: Кремль страхає Україну сценарієм, якого сам панічно боїться

Кремль намагається тримати хорошу фізіономію з поганими картами.

Забавна виходить картина зі спробою Кремля повернути до порядку денного "особливий статус" Донбасу. В іншому випадку вони погрожують замороженим конфліктом. І самі страшно бояться цього сценарію. Тому що розграбоване і зруйноване ОРДЛО з купою озброєних відморозків перетворилося на камінь на шиї того, хто його зараз контролює. У Кремлі це вже розуміють, але на їх біду це розуміють і в Києві. Залишається їм закочувати істерику і лякати їжачка голою попою, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Російський сенатор Олексій Пушков зробив резонансну заяву про можливість України повернути окуповані проросійськими бойовиками території Донецької і Луганської областей. Про це він написав у своєму Twitter-акаунті.
За словами Пушкова, президенту України Володимиру Зеленському не вдасться повернути мир на Донбас, він здатний лише заморозити збройний конфлікт.
У публікації представник країни-агресора називає процес врегулювання ситуації на Донбасі - політичним спектаклем.
"Зеленський в своєму політспектакль обіцяє повернути Донбас в лоно України, але цього можна не побоюватися. Він цього зробити не здатен. Київ не готовий навіть обговорювати особливий статус Донбасу, а це означає заморожування конфлікту Зеленським. Назва вистави - "Прощання з Донбасом", - пише в мікроблозі одіозний російський політик.
Раніше з російської сторони надійшла ще одна суперечлива заява з приводу війни на Донбасі. На цей раз глава Міністерства закордонних справ РФ Сергій Лавров сказав, що віце-прем'єр-міністр України з питань реінтеграції Олексій Резніков блокує закріплення "особливого статусу Донбасу".
Глава російського МЗС зазначив, що робота в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи «мінського процесу», яку курирує Резніков, перетворилася в «повний саботаж».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...