Налякав пілотів на величезній висоті: ФБР розшукує сміливця в реактивному ранці

"Залізна людина" піднялася на 900 м, чимало здивувавши екіпажі авіалайнерів.

ФБР веде розслідування загадкового інциденту, який трапився в небі над Лос-Анджелесом: 30 серпня пілот American Airlines повідомив диспетчерам про "хлопця в реактивному ранці", який з'явився на шляху літаків, що прибували в міжнародний аеропорт. За інформацією Fox LA, чоловік перебував на висоті понад 900 метрів, передають Патріоти України.

"Диспетчер. Ми тільки-но обігнали хлопця на реактивному ранці. З лівого боку, може в 30 метрах або близько того. Приблизно на нашій висоті", - сказав пілот диспетчерам. Приблизно через 10 хвилин чоловіка помітив інший літак. "Ми тільки-но бачили, як хлопець пролетів повз нас на реактивному ранці", - повідомив екіпаж.

Авіадиспетчерська служба одразу попередила рейси проявляти обережність і повідомила про подію правоохоронні органи. Любителя гострих відчуттів спробували знайти за допомогою вертольота і наземного патруля, але не змогли виявити нікого, хто б відповідав опису "Залізної людини". Незважаючи на комічність ситуації, зіткнення людини з літаком в повітрі могло б привести до катастрофічних наслідків, тому поліція просить у очевидців будь-якої допомоги.

Реактивні ранці (джетпаки) можуть підніматися на велику висоту, але в цілях безпеки люди зазвичай використовують їх на малих висотах і не довше декількох секунд. У лютому 2020 пілот Вінс Реффет встановив рекорд висоти польоту, піднявшись на 1800 метрів. Роком раніше британець Річард Браунінг розвинув на ранці максимальну швидкість 51 км/год.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...