"Нам брешуть", - блогерка опублікувала шокуюче відео про пожежі на Житомирщині

За словами місцевих жителів, пожежні нічого не робили, коли в їхніх населених пунктах сталася пожежа...

Блогерка Лілія Багірова опублікувала в соцмережі Instagram відео з Житомирської області, де тривають масштабні пожежі, передають Патріоти України.

Вона поїхала туди, щоб відвезти постраждалим при пожежі людям продукти і заодно вивчити ситуацію зсередини.

За словами Багірової, жителі селищ Личмани і Магдині Житомирської області розповідають, що пожежні нічого не робили, коли в їхніх населених пунктах сталася пожежа. Вони просто приїхали і поїхали, поки все палахкотіло. "Катастрофа, про яку брешуть і мовчать! Друзі! Я благаю вас! Подивіться це відео до кінця! Це про катастрофу! Про недбалості! Про байдужості до людей вищестоящих органів", - говорить Лілія.
Блогер закликає всіх, хто може, допомогти людям, які постраждали під час пожежі. Вона зазначає, що два селища згоріли до тла. "Їжа, вода, електростанція і бензин для світла! Корм для худоби! Таблетки першої необхідності! Речі! Лопати, сапи, граблі, відра! Всі сільськогосподарські інструменти! Селище потрібно вичищати і заново будувати! Це все їм дуже потрібно! Цим людям потрібна допомога як нікому! Давайте зберемо у кожного що є і повеземо туди!" - пише дівчина.
Вона додала, що в селищах немає магазинів, і раз в тиждень туди приїжджала машина з хлібом і крупами, але в нинішніх умовах вона не приїде, тому місцевим жителям дуже потрібна допомога.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...