"Намагаються розхитати": Баканов попередив про атаки "іноземних спецслужб" на Одесу

Ця область цікавить ворога, так як є найбільшою в країні, а також має "потужні морські торгові порти і серйозний економічний потенціал".

Іван Баканов

Глава СБУ Іван Баканов повідомив про шкідливу активність деяких іноземних спецслужб на Одещині. Тривожну заяву він зробив в ході робочого візиту в область, про що повідомляється на офіційному сайті спецслужби, передають Патріоти України.

"Ми прекрасно знаємо, які іноземні спецслужби намагаються розхитати ситуацію на Одещині", - сказав Баканов. Він уточнив, що саме ця область цікавить ворога, так як є найбільшою в країні, а також має "потужні морські торгові порти і серйозний економічний потенціал".

Глава спецслужби підкреслив, що СБУ активно протистоїть шкідливим спробам підірвати ситуацію в області. Баканов порадив місцевим співробітникам Служби безпеки України "не забувати окремі події, які відбувалися в Одесі, починаючи з 2014 року".

"Наша контррозвідка повинна бути на найвищому рівні", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...