Намагався затримати психа з сокирою: В Одесі постраждав патрульний поліцейський

Агресивний чоловік, який кидався уламками шиферу, перебував у розшуку за втечу з психіатричної лікарні.

В Одесі постраждав патрульний поліцейський при падінні з висоти, намагаючись затримати на даху господарської будівлі психічно хворого чоловіка з сокирою. Як повідомили у пресслужбі Управління патрульної поліції в Одеській області, в суботу близько 16:00, патрульні отримали повідомлення про агресивного чоловіка на вулиці Достоєвського, передають Патріоти України.

Прибулі на місце інспектори виявили невідомого, у якого були ознаки психічного розладу. Зокрема, чоловік заліз на дах госпбудівлі, руйнував її та кидав каміння по вікнах житлових будинків. На прохання поліцейських припинити, він не реагував, поводився неадекватно, вигукував нецензурні слова.

«Через певний час після марних умовлянь, один з інспекторів виліз на дах, щоб зняти чоловіка, але той почав кидатися в інспектора шифером. Поліцейський не втримався і впав з даху. Його передали лікарям швидкої допомоги», - йдеться в повідомленні.

Надалі чоловіка вдалося зняти з будівлі і передати спеціалізованій медичній допомозі. Згодом з'ясувалося, що цей 31-річний чоловік перебував у розшуку за втечу з психіатричної лікарні.

За словами очевидців, зловмисник, взявши з собою сокиру, ніж і сапку, заліз на дах, почав розбирати димохід і кидати цеглу в довколишні будинки і в автомобілі, що знаходилися в досяжності. Сусіди кажуть, що затриманий живе на своїй ділянці без світла газу, води і є психічно хворим.

Як розповів свідок того, що сталося, Денис Шацило, коли за викликом приїхав перший екіпаж патрульних, чоловік кинув у службовий автомобіль цеглу, потрапивши в капот.

«Психопата умовити не вдавалося ні його матері, ні ввічливим копам ... Поки він бігав по дахах сусідів, ламаючи сапою шифер і кидаючись в людей, довелося розрядити в нього дві обойми з травмата виключно в рамках самооборони, але болю ця психічно хвора людина не відчуває ... », - розповів Шацило.

Потім приїхав другий екіпаж, але неадекватний одесит продовжував кидатися камінням. Тоді один з патрульних вліз на дах, але зловмисник «з сапою і сокирою переміг» - поліцейський впав приблизно з 5-метрової висоти.

На місце події прибули співробітники спецпідрозділу «ТОР» (тактико-оперативне реагування), які на даху знезброїли і затримали зловмисника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...