Намагався зробити якийсь трюк: У Москві голий чоловік на велосипеді "з'їхав" із вікна 12-го поверху (відео 16+)

Незадовго до загибелі чоловік скинув із вікна кота. Потім він ганявся за сусідкою з ножем.

У Москві в районі Царицино голий чоловік на велосипеді зірвався з балкона 12-го поверху, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами очевидця, чоловік намагався зробити якийсь трюк. Незадовго до загибелі чоловік скинув із вікна кота. Потім він ганявся за сусідкою з ножем. У результаті жінка отримала поранення і зараз перебуває в лікарні.

За словами місцевого жителя Дмитра Обломова, перед загибеллю чоловік намагався зробити трюк, схожий на сальто. "Водночас щось кричав уголос. Розібрати, що саме, так і не вдалося. Зробивши кілька неохайних рухів, він звалився вниз. Коли опинився на землі, сусіди підбігли, щоб відкачати його", – розповів Обломов.

Потім люди викликали швидку допомогу, постраждалого доправили до реанімації, але лікарям не вдалося його врятувати.

За словами сусіда, чоловік, який загинув, і раніше вирізнявся неадекватною поведінкою. Він любив носити жіночий одяг, а напередодні трагедії "демонстративно ходив у бюстгальтері по балкону".

Велосипед, на якому вивалився чоловік.
Чоловік ганявся з ножем за сусідкою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...