Напад на Володимира Балуха: Подробиці (відео)

Колишній політв'язень Кремля знаходиться в реанімації.

Володимир Балух, колишній політв'язень Кремля, звільнений у вересні 2019-го в рамках великого обміну полонених, був жорстоко побитий в ніч на 8 вересня. Зараз він у важкому стані в реанімації. Його привезли близько 4 ранку в столичну лікарню швидкої медичної допомоги. Відомо, що 49-річного активіста знайшла перехожа на території "Гідропарку". Він був без свідомості, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

В медичному закладі Балуху провели операцію на головному мозку. У нього перелом руки, а також ключиці.

На цей час відомо, що Володимир Балух був на зустрічі з іншими експолітв'язнями, де відзначав рік на свободі (7 вересня 2019). Ув'язнили його у 2016-му році за проукраїнську позицію - у своєму дворі активіст і фермер почепив синьо-жовтий прапор.

Одна з версій - під час святкування в ресторані у Балуха виник конфлікт з російською компанією саме через мову.

Ірина Геращенко, нардеп від фракції ЄС, каже, що невідомо, скільки Балух був без свідомості, він переніс складну операцію на голові через тяжку черепно-мозкову травму.

Володимир Григорович Балух - український громадський активіст, фермер, після 2014 року залишився громадянином України, відмовившись від російського громадянства. Переслідувався окупаційними властями Криму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...