Напередодні останнього матчу київського "Динамо" в 2020-му в мережі пригадали, як столичні футболісти зганьбилися у матчі проти "Колоса" (відео)

Команду тодішнього тренера Олексія Михайличенка врятувала "Десна", яка зіграли в нічию - 1:1 із "Зорею". Цей результат дозволив киянам зайняти друге місце та пройти у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

екстренер київського "Динамо" Олексій Михайличенко

У 14 турі УПЛ київське "Динамо" буде приймати ковалівський "Колос". Останній раз команди зустрічалися між собою в останньому турі минулого сезону. Тоді футболісти із Ковалівки здобули сенсаційну перемогу - 2:0, передають Патріоти України.

Динамівцям потрібно було перемагати, щоб гарантувати собі 2-ге місце в турнірній таблиці. Перший тайм пройшов в обопільній боротьбі майже без моментів. На початку другого тайму Володимир Лисенко вивів "Колос" вперед. А за 20 хвилин до завершення гри ісландець Аунді Вільяульссон з пенальті подвоїв свою перевагу. Сил у "Динамо" відігратися не було.

Команду тодішнього тренера Олексія Михайличенка врятувала "Десна", яка зіграли в нічию - 1:1 із "Зорею". Це результат дозволив киянам зайняти друге місце та пройти у кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...