Напередодні виборів: "У Білорусі масово шиють додаткову форму для ОМОНу, в яку перевдягатимуть військових", - Лебедько (відео)

Режим Лукашенка зараз веде боротьбу за симпатії силовиків як електоральної групи. Усі інші групи він втратив.

Є відомості щодо термінового виготовлення великої кількості комплектів форми бійців міліцейського спецназу "ОМОН" (біл. "АМАП"). Її може бути використано для перевдягання бійців Міноборони. Для розгону мирних мітингів вони стануть "бійцями Міністерства внутрішніх справ". З такою заявою білоруський опозиціонер Анатолій Лебедько виступив в етері програми "Студія Захід" з Антоном Борковським, передають Патріоти України з посиланням на Еспресо.TV.

"Ми маємо інформацію, її ще треба перевіряти, що шиють комплекти одягу для армійців, але це одяг для "ОМОНу". Це, можливо, для того щоб знімати питання: наскільки юридично обґрунтованим є застосування армії проти своїх громадян", - зазначив політик.

Також, за його словами, режим Лукашенка зараз веде боротьбу за симпатії силовиків як електоральної групи.

"Усі інші групи Лукашенко втратив. Нас, прихильників змін, сьогодні мільйони і ми налаштовані на мирні акції протесту, на те щоб повернути в країну право вибору і повернути чесні, вільні вибори", - підкреслив Лебедько.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...