Наплювати на карантин і обмеження: На Одещині люди масово пішли в церкви (фото)

Тест на законослухняність віряни Московського патріархату провалили. Чи виконають норму закону правоохоронці, покаравши порушників?

В Одесі тисячі людей 12 квітня взяли участь в освяченні верби, незважаючи на карантин, введений в країні через поширення коронавірусу COVID-19. Подібний ажіотаж спостерігався і по всій Одещині. Богослужіння в основному проводили священники Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП), передають Патріоти України з посиланням на Oбозреватель.

Зокрема, в храмах спальних районів Одеси спостерігався великий ажіотаж – сотні віруючих, серед яких було багато літніх людей із зони особливого ризику, практично не дотримувалися дистанції. Ще гірше ситуація була в райцентрах Одеської області, зокрема в Ізмаїлі.

За даними громадської організації "Всеукраїнська люстрація", самими відвертими порушеннями карантину в Одесі та області були відсутність захисних засобів у прихожан і масові причастя, в тому числі за участю дітей.

Масове скупчення віруючих на карантині в Ізмаїлі

Масове скупчення віруючих на карантині в Ізмаїлі

У коментарях люди обурилися тим, що сталося:

"А де доблесна поліція з протоколами і штрафами?", "Такий гордий з дитиною на руках, без маски... Даже коментувати складно", "Можливо майбутні трупи стоять!", "Цим попам плювати на народ, аби гроші носили", "Тупі фанатики! Інших не шкода, але своїх дітей пошкодували б! Самі здохнуть і ми через них!", "Портал по переселенню до Бога широко відкритий! Ласкаво просимо!" ,"Якраз для них будуть помінальні дні через два тижні".

Продаж верби в Одесі


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...