Нардепка від "Слуги народу" засвітила в парламенті сумку за 170 тис. грн (фото)

Жінка видна і багата. Може собі дозволити прийти до Верховної Ради з культовою сумкою Chanel Jambo в найбільшому розмірі.

Народний депутат від "Слуги народу" Олена Шуляк носить сумку за понад 177 тис. грн. Фото опублікувала у Facebook журналіст Анна Стешенко, передають Патріоти України.

"Знайомтеся. Народний депутат "Слуги народу" Олена Шуляк, номер 13 у партійному списку на виборах і сьогодні заступник голови провладної фракції.

Жінка видна і багата. Може собі дозволити прийти до Верховної Ради з культовою сумкою Chanel Jambo в найбільшому розмірі.Цю вінтажну модель можна придбати у мережі за $7.240. Правда, як показує продавець, з "деякими дефектами і з вітрини магазину". Таку ж модель pre-owned на відомих світових сайтах ми знайшли за ціною у діапазоні: 3.093 євро - $4.339", - повідомила журналіст.У 2007 році Шуляк стала гендиректором компанії "Midland Development Ukraine". В цьому ж році був відкритий український офіс. Пять років до цього компанія працювала у Росії. Зараз компанія є окремою структурною одиницею і займається реалізацією проектів комерційної нерухомості в Києві.У 2014-2015 рр. очолювала спостережну раду Української будівельної спільноти. А в жовтні 2017-го стала співзасновником ТОВ "Кріейтор", що займається в столиці нерухомістю.

У декларацію "слуга народу" внесла чотири квартири і три люксових автомобіля. Також задекларувала $43126 у банку, 3 млн 870 грн і $ 420 тис. готівки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...