Народ готовий влаштувати самосуд: На Росії вбивство 9-річної дівчинки викликало стихійні бунти (фото, відео)

Трагедія в Саратові вибухнула ще в середу, 9 жовтня.

У російському Саратові вбивство 9-річної дівчинки Лізи викликало масові заворушення. Підозрюваний вже затриманий. Жителі вимагають від поліції видати злочинця для самосуду. У місто стягнуті додаткові сили правопорядку. Ситуація в місті на межі вибуху, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Трагедія в Саратові вибухнула ще в середу, 9 жовтня. Там по дорозі в школу пропала 9-річна Ліза Кисельова. Кілька тисяч людей шукали дівчинку. На жаль, живою знайти її не вдалося.За даними Telegram-каналу Baza, поліція вже затримала злочинця. Це виявився якийсь Михайло Туватін, який раніше був судимий за зґвалтування. Він уже зізнався у злочині і показав, де залишив тіло - в гаражах поруч з сільгоспінституту. Є його фото."Михайло Туватін зізнався у вбивстві дівчинки, він розповів слідчим, що задушив дівчинку зі злості: Ліза нібито йому грубо відповіла", - розповіли в Baza.

До вечора 10 жовтня в Саратові утворилося кілька стихійних мітингів через вбивство дівчинки. Один - біля будівлі поліції, де, на думку місцевих, утримували підозрюваного. Люди вимагали видати їм вбивцю, щоб влаштувати самосуд. Вони перекрили дорогу і звали керівництво поліції на розмову, але щось не вийшло до людей. Поліції навіть довелося застосувати сльозогінний газ для приборкання бунту.

Другий мітинг трапився у гаражів, де виявили тіло дитини. Народ подумав, що слідчі привезли Туватіна на місце злочину і навіть напав на поліцейське авто.

Ситуація в місті склалася дуже напружена. Силові структури Саратова підняті по тривозі, туди негайно направили додаткові підрозділи силовиків.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...