"Народ не обізнаний": Син українського бранця Кремля розповів про своє життя у Криму

Наприкінці 2016 року Володимира Балуха затримали співробітники ФСБ Росії. Начебто, на горищі будинку Балуха знайшли патрони і тротилові шашки. Підконтрольний Росії суд в Криму засудив його до 5 років позбавлення волі.

Павло Балух

У селі, де мешкав український бранець Кремля, люди уникають і намагаються не спілкуватися з членами його сім’ї. На решті території анексованого півострова ситуація дещо краща. Родина Балуха фактично стала ізгоями в рідному селі Серебрянка Роздольненського району Криму. Про життя після арештів і судів над батьком розповів син активіста Павло Балух, передають Патріоти України з посиланням на Крим.Реалії.

"У тій же самій Серебрянці, в нашому селі, знаєте, як ізгоями стали. Люди намагаються не спілкуватися, як раніше. Вічні обговорення якісь за спинами – теж неприємно", – розповів Павло.

Він також додав, що коли його батьку висунули звинувачення, односельці ще й почали додавати свої вигадки до "офіційної версії" слідства. Так, вони ділилися плітками про те, що Володимир Балух начебто весь час носив із собою зброю. За словами сина активіста, він її навіть не мав.

При цьому він зазначив, що за межами села про ситуацію з його батьком знають далеко не всі. "Річ у тім, що у нас народ у Криму не обізнаний. Ніхто нічого не знає про те, що… Ніхто загалом не має поняття, хто в мене батько, і що з ним відбувається, що за прізвище. За весь час я зустрів лише двох людей, які про це знали, від сторонніх", – розповів Павло.

Сам він продовжує жити і працювати у Криму, опанував професію технолога-винороба, створив свою сім’ю, з батьком напряму не спілкується, лише через маму. Павло Балух каже, що родина цілком підтримує позицію батька.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...