Народна обраниця від "Слуги народу" пропонує провести вибори в окупованому Криму

Нардепка зазначила, що не можна залишити кримчан без місцевих виборів, проте визнала, що провести їх на півострові поки неможливо.

Олена Мошенець

Жителі окупованого Криму можуть проголосувати на місцевих виборах, які намічені на осінь поточного року, в пунктах для голосування на адміністративному кордоні з півостровом. Про це в ефірі телеканалу ATR заявила нардеп від «Слуги народу» Олена Мошенець, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що не можна залишити кримчан без місцевих виборів, проте визнала, що провести їх на півострові поки неможливо. При цьому, на її думку, створення спеціальних точок, де можна взяти участь у виборах ближче до кордону Криму, найбільш прийнятна ситуація.
Мошенець також вважає, що можна спробувати створити певні умови, для того, щоб розуміти, які люди хотіли б проголосувати, і як вони бачать цю ситуацію в подальшому, якби мали можливість це зробити. «Оскільки, що б ми там не робили, але ми розуміємо, що імплементувати умовно кажучи ту місцеву владу, яку ми так теоретизовано можемо брати, потім на практиці буде складно, поки, мабуть, неможливо», - зазначила народна обраниця.
Олена Мошенець - шеф-редактор ТОВ «Комунікаційний хаб «Економіка». Живе в Миколаєві. 36 років. У Верховну Раду пройшла за списком партії «Слуга народу».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...