Народні обранці влаштували бійку і погром в Одеській облраді (фото, відео)

Інцидент трапився в п'ятницю, 18 грудня.

На засіданні Одеської обласної ради сталася нова бійка з погромом і розбитим склом. Між депутатами від різних партій під час голосування за відновлення на посаді директора Художнього музею Одеси Олександра Ройтбурда, передають Патріоти України з посиланням на Pavlovsky News.

Блокування трибуни Одеської облради.

Зазначається, що на початку засідання представники "Опозиційної платформи – За життя", "Партії Шарія" і "За майбутнє" почали блокувати трибуну через те, що деяких депутатів не пускали до сесійної зали. Як наслідок, їхній прорив завершився розбитим склом і матеріальною шкодою в залу. Водночас вхід охороняли десятки співробітників правоохоронних органів.

На вході в облраду чергували правоохоронці.

Потім трибуну взяла під контроль коаліція зі "Слуг народу", "Європейської солідарності", "Довіряй справах" і "Батьківщини". Представники політсил ініціювали голосування за скасування звільнення Ройтбурда, а опозиція спробувала перешкодити.

Бійка в облраді Одеси.

Внаслідок цього між депутатами виникла бійка, але голосування все одно відбулося і директора музею відновили на посаді.

Також підкреслюється, що на засіданні мали розглядати обласного бюджету, однак документ був отриманий в останній момент.

Бійка в облраді Одеси.

Увага! Відео містить нецензурну лексику

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...