“Народились вродливими”: Як виглядають діти акторів популярного телесеріалу "Не родись вродлива" (фото)

Андрій Жданов і Вікторія Клочкова — знайомі персонажі всім, хто дивився телевізор на початку нульових. За серіалом-мелодрамою “Не родись красивою” стежили мільйони глядачів в декількох країнах.

Актори серіалу "Не родись красивою" прожили разом 6 років. У них народилося двоє синів. На кого ж схожі зіркові діти, - передають Патріоти України з посиланням на видання 1 Минута.

Андрій Жданов і Вікторія Клочкова — знайомі персонажі всім, хто дивився телевізор на початку нульових. За серіалом-мелодрамою “Не родись красивою” стежили мільйони глядачів в декількох країнах. Тож не дивно, що він подарував справжньою славу його акторам.

А Юлії Такшиній і Григорію Архипенко, які і втілили на екрані Андрія і його секретарку Віку, ця робота подарувала ще й тривалі відносини, любов і двох синів. І хоча за сценарієм вони терпіти один одного не могли, в житті все склалося інакше.

Пара прожила в цивільному шлюбі 6 років, в 2012 вони заявили, що розійшлися. Діти Іван і Федір залишилися жити з мамою. Але Григорій всіляко підтримує з ними зв’язок, допомагає у вихованні і, в загальному, залишився з Юлією в теплих відносинах.

Зараз Такшина разом з синами перебуває на карантині. Вона ділиться з підписниками сімейними фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Юлія розповіла, що зараз Ваня і Федя навчаються в онлайн-школі, але домашня атмосфера погано сприяє цьому заняттю. Тому час від часу актриса сама намагається пояснювати дітям уроки. «Якщо з початковою школою я ще справлялася, то з темами 6-го класу починаються проблеми. Туго йде математика, російська мова і біологія. В кінці дня я ледве доповзаю до ліжка», — поділилася Юлія.
Крім навчання, вона разом з дітьми займається спортом, домашніми справами і доглядає за собою. Практично всім актриса ділиться зі своїми шанувальниками. На свіжих фото видно, що хлопчики вже підросли і стають дуже схожими на тата.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...