"Нас кинули...": Жителі окупованого Донбасу жаліються на брехливих росіян

Нову схему заробітку і обману жителів ОРДО придумали росіяни, що проживають в прикордонних областях.

Про це розповідають в соціальних мережах донеччани, передають Патріоти України.

Так, хлопець ділиться історією своєї родички, яка не бажаючи їздити кожні два місяці на українську територію за пенсією, вирішила оформити собі російські виплати, але ознайомившись з законодавством, дізналася, що крім роспаспорта, потрібна ще і прописка.

«Нашли в интернете объявления из Ростовской области. Красивые объявления, вроде: „Пропишем у себя жителей Донбасса“. Барышня по телефону пообещала прописку в Ростове-на-Дону, ценник за взрослого нарисовала 15 тысяч рублей, за мелкого ребенка до 12 лет — 8 тысяч».

При зустрічі росіянка сказала, що треба дати 70% передоплати, так як в долі і чиновник і дільничний поліцейський, решту суми треба було віддати вже після прописки. Жінка віддала за себе 10 500 рублів, але зателефонувавши через 4 дня, їй уже ніхто не відповів.
Автор поста вирішив з'їздити в Ростов, щоб розібратися на місці, але за адресою, де його родичка домовлялася про прописку, знайшов тільки дівчину, яка знімає цю квартиру. Спілкування з дільничним теж не увінчалося успіхом.

«Тут уже стало понятно, что кидалово. Узнал где у них там отделение полиции, решил сходить пообщаться с участковым, вдруг тот поможет, но не помогло. Он как только услышал повод и откуда я, сразу послал на…»

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...