"Нас ненавидят, в форме на люди выйти невозможно", - командирша "Востока" скаржиться, що Донецьк "прозрів" (відео)

У мережі "спливло" відео, в якому командирша "ДНР" Лілія Смирнова скаржиться на погане ставлення мирних донеччан до бойовиків.

Увага на одкровення терористки звернув в Twitter відомий блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.
Смирнова - командирша одного з відділень сумнозвісної угруповання "ДНР" "Восток". Вона в інтерв'ю зізналася, що в Донецьку до бойовиків мирні жителі ставляться дуже погано, звинувачують в тому, що їхні будинки обстрілюють. "Многие не очень адекватно реагируют на военную форму. С такой злобой, как будто мы делаем что-то плохо… Я стараюсь домой ехать "по гражданке" (в гражданской одежде - ред.). А ребята едут в форме и не раз были случаи, когда начинают мирные жители (обвинять), что обстреливают дома из-за нас… Негатив люди выплескивают на военных", - бідкається терористка" ДНР "Смирнова.
З її слів, бойовикам такі слова "образливими", і через це вони зриваються на агресію.

Соцмережі активно обговорюють одкровення командиршв "Востока":

"Подожди, скоро вас пи**ить начнут! Средь бела дня. Г*иды", - пишут украинцы. Они радуются, что спустя 5 лет войны Донецк наконец начал "прозревать". "Народ просыпается по ходу", - відзначають в мережі.
"У меня по дому стреляли в 2014 году, потому что рядом стоял миномет российских казаков и вел огонь, а по домам знакомых не стреляли, наверно потому что рядом не было огневой точки сепаров. В дом дяди прилетело, потому что рядом был блокпост. А еще знакомым крышу снесло, из-за БМП-1", - пояснюють донеччани, чому ненавидять терористів.
"Нахватаются гадостей всяких у "фошиздов" и обижают "ополченцев". "Путин помоги” не пробовали кричать?", - кепкують коментатори.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...