"Нас вже чекають, нас хочуть!": Жириновський закликав атакувати Україну з Білорусі

За словами скандально відомого політика, "як тільки російські танки увійдуть до Харкова, відразу ж спалахне народне повстання".

Депутат Державної думи РФ, лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський в черговий раз закликав атакувати Україну. Свої заклики скандальний російський політик озвучив в ефірі на каналі "Соловйов LIVE", передають Патріоти України.

За його словами, в Україні знаходиться "достатня кількість російських людей", які нібито чекають, коли Росія прийде їх "звільняти".

Жириновський відзначає, що "як тільки російські танки увійдуть до Харкова, відразу ж спалахне народне повстання". "Нас там, на Україні, чекають і хочуть. Як тільки російські танки підуть з Бєлгорода на Харків, моментально буде повстання. Там повно росіян, вони чекають цього сигналу. Україну ми візьмемо запросто, можна нанести удар з півночі, з Білорусі", - заявив Жириновський.

Також він додав, що Захід аж ніяк не відреагує на гіпотетичне вторгнення РФ з Білорусі в Україну. У свою чергу, Соловйов зазначив, що в такому випадку може початися Третя світова війна, на що Жириновський відповів негативно. "На Заході нас страшно бояться. Там ніяк не відреагують, якщо ми окупуємо Україну, і нічого не робитимуть", - підкреслив лідер ЛДПР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...