"Наша робота - поширювати правду": Американські ЗМІ перервали трансляцію виступу Трампа після його заяви про крадіжку голосів

Президента звинуватили у маніпуляціях і відсутності доказів.

У США триває підрахунок голосів після президентських виборів і діючий глава Білого дому вже виступив з великою промовою з цього приводу. Не всі американці змогли послухати аргументи Трампа на користь того, що саме він виграв битву за владу. П'ять великих кабельних телеканалів (MSNBC, ABC, CBS, CNBC і NBC) США не показали повністю виступ президента США, під час якого він звинувачував Демократичну партію в махінаціях, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Канали перервали трансляцію виступу Дональда Трампа після того, як той заявив, що організатори виборів підраховують недійсні бюлетені. "Ми перериваємо трансляцію тому, що те, що президент США зараз сказав, здебільшого повністю невірно", - сказав ведучий CNBC Шепард Сміт.

Він зазначив, що факти маніпуляцій не доведені, і Трамп не надав власних доказів. "Ми знову перебуваємо в незвичайному положенні: ми не тільки перериваємо президента США, але і виправляємо його", - зазначив ведучий MSNBC Брайан Уїльямс під час включення.

Газета USA Today так само перервала трансляцію виступу Дональда Трампа в своїх акаунтах в соціальних мережах, а також видалила записи зі своїх платформ. "Президент Трамп бездоказово заявив, що президентські вибори були корумповані і проходять з порушеннями ... Наша робота - поширювати правду, а не безпідставні теорії змови", - повідомила головний редактор USA Today Ніколь Керолл в Twitter.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...