Наше завтра? Через коронавірус Польща скасовує пасажирське сполучення і в середині країни

Польський кабмін також заборонив в'їзд в країну іноземців, закрив бари, кафе, ресторани і всі магазини, крім продуктових.

Влада Польщі заявила про припинення авіаційних і залізничних пасажирських перевезень на території країни. Такі заходи були прийняті польським урядом в рамках боротьби з поширенням коронавіруса Covid-19. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецкій під час прес-конференції, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Польський кабмін також заборонив в'їзд в країну іноземців, закрив бари, кафе, ресторани і всі магазини, крім продуктових. Більш того, всі поляки, які повертаються в країну, пройдуть 14-денний карантин. Також введена заборона на проведення заходів, аудиторія яких складає понад 50 осіб.

Як повідомлялося раніше, у рамках заходів безпеки у зв’язку із ситуацією з коронавірусом в одному з населених пунктів України громадянам можуть обмежити можливість пересування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...