"Наші котики": Зірки Голлівуду підтримали Україну у війні з РФ (відео)

У мережі показали жартівливий ролик на основі української комедії "Наші котики".

Знамениті актори та зірки Голлівуду "знялися" в підтримку нового українського фільму "Наші котики" про російсько-українську війну на Донбасі. В мережі опублікували ролик-промоушен про цю незвичайну стрічку - так, жанр картини про будні бійців ЗСУ в зоні проведення АТО визначено як військово-патріотична комедія, передають Патріоти України.

І ось, в мережі створили короткий ролик, в якому такі західні знаменитості, як Морган Фріман, Пітер Дінклейдж і Ніко Пратт "розповідають" про боротьбу з окупантами - дані кадри створили за допомогою цифрових технологій, домігшись вражаючої схожості.

Як жартують в інтернеті, для комедії про гібридну війну такий гібридний акторський склад - дуже доречний.

Картина "Наші котики" виходить на екрани 30 січня. Режисером і сценаристом фільму є Володимир Тихий, а в основу сюжету покладено реальні історії, розказані українськими добровольцями і військовими. "2014 рік. На українську землю прийшов ворог, тому час її захищати. Без досвіду, без нормального зброї та продовольчого забезпечення, тисячі добровольців пішли на фронт. І ось зібралися разом продавець квітів, футбольний тренер, інженер і актор. Одного разу, під час бойового чергування, яке повинно було стати чи не найнуднішим, із побратимами трапилася неприємність. Але хіба їм до такого звикати?" - йдеться в синопсисі.

Співпродюсером "Наші котики" виступає екс-керівниця МОЗ Уляна Супрун. За її словами, гумор є одним з кращих засобів боротьби зі стресом, і медик закликала разом сміятися небезпеці в обличчя. "Наші котики - звичайні люди, здатні до надзвичайних вчинків, які вирішили боротися зі злом і сміятися ворогові в обличчя. П'ять років тому, такі ж як і наші герої у фільмі, звичайні українські хлопці, чоловіки і жінки пішли визволяти Україну від російського окупанта. П'ять років тому вони встали на захист проти потужного і підступного ворога і змінили хід історії", - так розповідала Супрун про стрічку.

Головні ролі у фільмі виконали Дмитро Тубольцев, Петро Микитюк, Дмитро Хом'як, Віра Климковецька, Ярослав Федорчук та Станіслав Бжезінський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...