Наслідки ракетного удару Ірану по військовій базі США в Іраку (фотофакт)

На фотографії видно пошкоджені ударами ракет ангари і будівлі.

В мережі опублікували супутникову фотографію, на якій видно наслідки ракетного удару, нанесеного Іраном по військовій базі США Айн аль-Асад в іракській провінції Анбар, передають Патріоти України з посиланням на National Public Radio.

На фотографії, наданої компанією Planet та Інститутом міжнародних досліджень Мідлбері в Монтереї, видно пошкоджені ударами ракет ангари і будівлі.

У NPR відзначають, що, судячи по фотографії, як мінімум п'ять будівель отримали значні пошкодження.

"Деякі з влучень виглядають так, як ніби ракета влучила в саме яблучко", - заявив аналітик Інституту Мідлбері Девід Шмерлер.Нагадаємо, вночі 7 січня по військовій базі США в Іраку було завдано ракетного удару. Відповідальність за ракетний обстріл взяв на себе іранський Корпус вартових ісламської революції.

Іранське державне телебачення також заявило, що Тегеран має ще 100 цілей у регіоні, за яким буде завдано удару, якщо Вашингтон зробить які-небудь заходи у відповідь.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...