Наслідок жахливої ДТП: Актор "Дизель Шоу" переніс складну операцію

У жовтні 2018 року актори гумористичного проекту "Дизель шоу" потрапили в страшну аварію, яка не пройшла безслідно.

Керівник і актор «Дизель Шоу» Єгор Крутоголов переніс складну операцію, передають Патріоти України з посиланням на Клатч.

У жовтні 2018 року керівник популярного гумористичного проекту "Дизель шоу" Єгор Крутоголов потрапив в страшну аварію, яка не пройшла безслідно. Тоді він порвав 4 зв'язки на нозі, але не пройшов належного лікування. В результаті сильні навантаження призвели до рецидиву - 39-річний актор опинився на операційному столі з розривом тих же зв'язок.

На своїй сторінці в Facebook Крутоголов докладно розповів про свій стан і причини, які до цього призвели.

"24 серпня біля нас відбувся концерт в Одесі, який став для мене великим мотиватором. Справа в тому, що після нашого трагічного ДТП, в якому я порвав зв'язки коліна, я спробував реабілітуватися без оперативного втручання і мені майже це вдалося, тому що з чотирьох первинних (і повністю і частково) зв'язок, прижилися 3, я майже почав ходити не кульгаючи, але 2 не витримали зростаючих навантажень і знову порвалися. У липні мене прооперували, де під спинальним наркозом мені пришили 2 зв'язки, узявши імпланти з іншого коліна. Більш того, мені дали можливість спостерігати за ходом операції на екрані, що дало мені дуже незвичайний досвід, хоч я його і не замовляв)))", - написав Єгор.
На щастя, зараз зірка "Дизель Шоу" відчуває себе набагато краще. Він дуже вдячний лікарям зі спортивної травматології, які займалися його лікуванням і поставили актора на ноги.
"Я хочу подякувати моєму наймилішого доктора, заслуженого лікаря України, Михайла Михайловича Рігана за професіоналізм, або навіть мистецтво, з яким він допомагає людям. Колінний суглоб, за словами лікарів, - це вища математика ортопедії і Михайло Михайлович - справжнісінький професор вищої математики. хочу побажати йому і його клініці, де працює класний, молодий, симпатичний колектив, здоров'я і процвітання! Інна, Мар'яна, Марина, Надя - спасибі велике за турботу і ставлення!", - від душі подякував медиком Єгор.
Крутоголов вже встиг виступити на концерті в честь Дня Незалежності, куди прийшов самостійно. Йому це коштувало величезних зусиль. Тепер ведучому і коміку має бути тривала реабілітація протягом декількох місяців. Шанувальники впевнені, то їх кумир впорається і з нетерпінням чекають новин від нього.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...