Наслідування популярної відеоблогерки призвело до смерті дитини

14-річна дівчинка отримала опік 96% тіла, і згодом померла у лікарні. Другій потерпілій (12 років) потрібна пластична операція.

Дві дівчинки-підписниці відомої відеоблогерки Ms Yeah отримали сильні травми, намагаючись повторити рецепт приготування попкорну. Одна дівчинка в результаті померла, передають Патріоти України з посиланням на BBC.

Для незвичайного способу приготування повітряної кукурудзи була необхідна консервна банка зі спиртом. Під час нагрівання стався вибух. В результаті 14-річна дівчинка отримала опік 96% тіла, і згодом померла у лікарні. Другій потерпілій (12 років) потрібна пластична операція.

За словами Ms Yeah, яка спеціалізується на демонстрації незвичайних рецептів, вона згодна виплатити компенсацію батькам. «Я використала одну консервну банку і спиртовий пальник, це безпечніше. А в їх відео чітко видно, що вони використовують дві банки і не пальник», – сказала Ms Yeah, додавши, що її відео не замислювалися як інструкції.

Ms Yeah заявила, що інцидент «приніс їй величезний біль».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...