Насолоди та "судний день" для стосунків: Гороскоп на 1 січня для всіх знаків Зодіаку

Небезпечний день загрожує повітряним знакам Зодіаку.

Перший день нового року та 18, 19 місячний – п'ятниця, 1 січня 2021, – прогнозується небезпечним для знаків Зодіаку Близнюки та Терези. Близнюки попереджені про загрозу удару по робочих відносинах, а Водоліям гороскоп на 1 січня 2021 року спрогнозував небезпечний день для здоров'я, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

У житті Козерогів може наступити вирішальний день для любовних стосунків, а Терезам та Ракам спрогнозовано тягу до насолод.

Яка перша п'ятниця 2021-го очікується у житті представників водної стихії

  • Риби

Можливі словесні сутички та програші. Ваша надійна опора – хороші друзі. Не зволікайте з розв'язання проблем.

  • Рак

Можлива тяга до тілесних насолод. Якщо у вас з'явилися ідеї – не забудьте "увімкнути" тверезий розрахунок, інакше можете просто витати у хмарах.

  • Скорпіон

Через те, що ви хочете бути вільним птахом, можуть виникнути конфлікти. Не рубайте з плеча – ви можете зруйнувати вибудувані стосунки.

Яка перша п'ятниця 2021-го очікується у житті представників земної стихії

  • Діва

Стан здоров'я не порадує – присвятіть час посильним фізичним навантаженням. Постарайтеся не ранити словами близьких людей.

  • Телець

Можливо, вам захочеться вибудовувати плани на неблизьке майбутнє. Будьте обережні – є загроза опинитися у хмарах. Користуйтеся тверезим розумом.

  • Козеріг

Можна серйозно посваритися з коханою людиною. Доля стосунків у ваших руках – вони можуть загинути чи продовжитися. Постарайтеся показати витримку.

Яка перша п'ятниця 2021-го очікується у житті представників повітряної стихії

  • Водолій

Старі хвороби можуть пожвавитися, є загроза травм. Варто відмовитися від важкої розумової чи фізичної праці. Жінкам порадили не влазити у любовні авантюри, які можуть негативно відбитися на житті.

  • Близнюки

Не робіть різких кроків у робочій сфері – день не підходить для кардинальних рішень. Звертайте увагу на своє самопочуття та стан близьких.

  • Терези

Можливо, вас буде тягти до плотських насолод. Є загроза сімейної неприємності – не "включайте" розрахунок, допомогти може внутрішній голос.

Яка перша п'ятниця 2021-го очікується у житті представників вогняної стихії

  • Стрілець

Через несправедливість ви можете спалахнути й нашкодити самим собі. Якщо хочете виправити прокол – будьте чесними.

  • Лев

Хтось може захопити ваш розум – можлива цікава зустріч. День підходить для поїздок й прогулянок.

  • Овен

Порадуйте близьких – зробіть їм свято. "Вмикайте" фантазію й будьте активні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...