Наступний етап - герметизація і ремонт судна: Танкер "Делфі" нарешті поставили на рівний кіль (відео)

Танкер зазнав аварії біля міського пляжу в листопаді 2019 року.

В Одесі аварійний танкер "Делфі", який зазнав аварії біля міського пляжу в листопаді 2019 року, поставили на рівний кіль. Про це повідомив міністр інфраструктури Владислав Криклій у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

"Сьогодні напівзатонулий танкер був поставлений на рівний кіль. Наступний етап – візуальний огляд корпусу, герметизація і ремонт судна. Вдячний за роботу фахівцям компанії "Краншип", які добровільно погодилися підняти танкер, і працюють зараз 24/7. А також у черговий раз компанії "Бруклін-Київ" за ініціативу профінансувати ці роботи", – написав міністр.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року в Чорному морі біля Одеси в районі пляжу "Дельфін" зазнав аварії танкер "Делфі" (Delfi) з трьома українцями на борту. В результаті аварії було забруднено узбережжя, витіки нафтопродуктів почастішали з настанням літа.

Судновласник обіцяв прибрати танкер з пляжу ще до 31 березня, потім терміни кілька разів переносилися. Останні спроби наприкінці липня завершилися невдачею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...