Насувається сильний шторм: Українців попередили про негоду

Нещодавно синоптики попереджали, що нас чекає в перший місяць весни зовсім не весняна погода...

Погода в Україні 2 березня буде дощовою і вітряною. Повідомляється, що постраждає вся західна і центральна частина України, передають Патріоти України.

Потужність шквалів буде досягати 25-30 м/с в деяких регіонах. При цьому очікуються потужні зливи у західних областях.

Як повідомляється, у понеділок в Україні очікується штормова погода. Синоптики попередили, що в західних, деяких північних та центральних регіонах буде дощова погода. При цьому по всій країні, за винятком східних областей, буде сильний вітер зі швидкістю 15-20 м/с.

Температура буде триматися на тому ж рівні, але відчуватися буде прохолодніше за рахунок штормового вітру. Так, по всій країні термометри показуватимуть +8... +10 градусів тепла вдень. Тільки у Київській та Луганській області - +6... +9 градусів. Найтепліше 2 березня буде на Кримському півострові, де показники тепла будуть утримуватися у позначок +9... +11 градусів. У нічний час заморозки -3... +1 градус очікуються в Харківській, Луганській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях і в Криму. На інших територіях в нічний час термометри покажуть +1... +5 градусів.

Укргідрометцентр також опублікував попередження про сильний вітер в понеділок. "Протягом 2 березня в Україні, крім східної частини, пориви вітру 15-20 м / с, в Карпатах 25-30 м / с (І рівень небезпеки, жовтий)", - написали у метеорологічне попередження синоптики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...