Навіяли паніку на окупантів та зрадників: У ОРДО назвали терміни "наступу ЗСУ"

Пропагандист переконаний, що для зупинки війни "потрібні заяви не Пушиліна, а Путіна".

Пабліки, які висвітлюють те, що відбувається в ОРДЛО, відзначають, що в травні поточного року підрозділи ЗСУ нібито мають намір йти в наступ на кількох напрямках на Донбасі, передають Патріоти України.

Як припускає пропагандист ОРДЛО Борис Джерелієвський, анонсовані навчання ЗСУ біля анексованого Криму нібито організовуються для того, щоб «пристріляти цілі, обкатати артилеристів в бойових умовах. На його думку, для ЗСУ «висунення основних сил непогано прикрити активізацією бойових дій частин прикриття і розвідкою боєм». Блогер пише: «Буря наближається, шансів що пронесе все менше, і вони цей раз готові, аж до можливої відволікаючої операції на Кримському напрямку. Як я і писав - весна, точна дата думаю буде залежати від погоди. Зупинити процес поки можна, але для цього потрібні заяви не Пушиліна, а Путіна».
Ще один донецький блогер «ДонРФ» зазначає, що жителям «республік» і підрозділам НВФ можна очікувати наступ на 2-3-х ділянках фронту, «на глибину 5-8 км, з заняттям невеликих населених пунктів з масованим застосуванням артилерії і повітряної підтримки». При цьому він висловлює думку, що якщо українська сторона зважиться на «наступ», то спроби її реалізації можна очікувати на початку травня. Він пише: «До цього часу земля в Донбасі вже підсохне. Крім того, час нападу зазвичай підгадується під великі свята (в даному випадку Великдень - 2 травня або День Перемоги - 9 травня) в розрахунку на те, що частина особового складу та командування, а також цивільна "влада" будуть відпочивати, і часу на їх реагування буде потрібно більше».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...