"Навіщо йому сидіти серед корупціонерів, олігархів та інших слуг народу": Український нардеп заробив 100 тисяч євро на корпоративі в Білорусі (відео)

Нардеп просив повну заборону на зйомку і відео, однак кадри все ж потрапили в мережу.

Народний депутат України і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук взяв участь у корпоративі, який пройшов в Мінську, і був організований компанією Wargaming, що створила гру World Of Tanks. Про це повідомляє Telegram-канал Хоробрі яйця, передають Патріоти України.

"Гонорар Вакарчука склав близько 100 000 євро. Обов'язковою умовою в райдері було - повна заборона фото і відео зйомки під час концерту (тому їх ніде немає), щоб Славка не тролили під куполом Верховної Ради. Оплата відбувалася через офшорні рахунки", - сказано в повідомленні.
Як доказ на каналі опубліковані фотографії і короткий відео виступу нардепа.
"Навіщо йому сидіти серед корупціонерів, олігархів та інших слуг народу, якщо можна пристойно заробити на новорічному корпоративі всесвітньо відомої компанії Warmgaming?" - сказано в повідомленні.
Уточнюється, що Warmgaming - білоруська компанія-розробник однієї з найпопулярнішої гри в Світі: World of Tanks.
Слід додати, що канал Хоробрі яйця в Telegram був створений 23 грудня і інформація про Вакарчука була першою публікацією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...