Наврочив: Власник згорілого "Токіо Стар" писав про пожежі у "Вікторії" та Кемерово

Власник готелю "Токіо Стар", в якому під час пожежі загинули 9 осіб, Вадим Чорний в своєму блозі звинувачував одеситів в недостатній реакції на пожежу в дитячому таборі "Вікторія" у вересні 2017 року.

Свою думку одеський підприємець опублікував на сайті видання Думская, в якому порівняв скорботу одеситів за загиблими дітьми з табору в Одесі і пожежі в ТЦ "Зимова вишня" в російському Кемерово, передають Патріоти України.

"Цікаво спостерігати за одеситами, які набагато активніше виливають скорботу з приводу події в далекому Кемерово. Адже так добре відчувати жалість, коли подія тебе не стосується. Куди як важче – неімовірніше? – жалість, яка робить винним особисто тебе", – писав власник згорілого готелю.

Тоді Чорний поклав відповідальність за пожежу в дитячому таборі безпосередньо на мера Одеси і українського президента Петра Порошенка: "На відміну від Кемерово, в Одесі мерські крали на будівництві, а президент відкривав цю сірникову коробку. І ніякої реакції від мера і президента, крім "Ну , б**, буває" не було. На відміну від російських".

"Але не було і реакції одеситів. Навіть близько не було того потоку співчуття, який зараз по Кемерово - хоча де воно, те Кемерово, і чим воно для одесита відрізняється від будь-якого міста в будь-який з двох сотень країн, де страшні події трапляються щодня", – заявляв він.

"Різниця ця тому, що одесити знають, що мера вони привели до влади, і скоро проголосують за нього в черговий раз. І мало кому хочеться жалістю розкривати нарив своєї співучасті в убивстві цих дітей", – закінчив свою думку бізнесмен.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...