НАЗК знову взялася за Вілкула

Народного депутата, екс-кандидата в президенти Олександра Вілкула повторно викликали в Національне агентство протидії корупції для дачі пояснень.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК, передають Патріоти України.

Так, за ознаками порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів викликано:

"Вілкула Олександра Юрійовича, народного депутата України, 15 травня (повторно), Добуша Данила Євстафієвича, говного лікаря Київської міської клінічної лікарні №10, 15 травня, Жука Олександра Володимировича, в.о. директора Комунального некомерційного підприємства "Шосткинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Шосткинської міської ради, 29 травня, Яковчук Людмилу Станіславівну, директора Полянківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Баранівської міської ради (Житомирська область), 15 травня".

Крім того, за ознаками несвоєчасного надання повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, викликані: Олена Антонова, депутат Київської міської ради, на 15 травня; Віталій Литовка, депутат Запорізької обласної ради сьомого скликання, на 15 травня.

Нагадаємо, 22 березня народного депутата Олександра Вілкула викликали до НАЗК для дачі пояснень та за наявності підстав для складання протоколів про адміністративні правопорушення.

На початку квітня Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) направило в суд протокол про адміністративне правопорушення народного депутата Олександра Вілкула. За даними агентства, нардеп вніс на розгляд Верховної ради депутатський запит при наявності конфлікту інтересів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...