"Назустріч Сонячній системі рухається інша галактика": Названо раніше невідому дату кінця світу

Кінець світу у буквальному сенсі може статися приблизно через 4 мільярди років.

Такий прогноз зробив радник голови Національного космічного агентства України Едуард Кузнєцов, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

"Назустріч Сонячній системі рухається інша галактика – Туманність Андромеди. Зіткнення відбудеться приблизно через 4 мільярди років. Буде колосальний вибух, який дасть початок новій галактиці", – уточнив він.

При цьому вчений прогнозує, що людства на той момент вже не буде. "На той час на Землі вже не залишиться ні наших онуків, ні правнуків, ні прапраправнуків.. Нікого не залишиться. Швидше за все, через 150 мільйонів років на Землі життя вже не буде. Наше майбутнє – це планета Марс", – упевнений він.

При цьому Кузнєцов допустив, що приблизно через 10 мільярдів років потухне сонце.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...