Не було кому винести..: В одеській лікарні хворі п'ять годин пролежали в палаті з небіжчиком (відео)

Кричущий випадок стався в 5-ій лікарні міста.

В Одесі катастрофічна ситуація в лікарнях, де лікують пацієнтів з коронавірусом - стаціонари переповнені, в реанімаціях немає обладнання для порятунку важких хворих і не вистачає медиків. Про це розповіла засновник і директор благодійного фонду "Корпорація монстрів" Катерина Ножевнікова, яка займається допомогою хворим з коронавірусом, в інтерв'ю засновнику 4City В'ячеславу Грубому, яке опубліковано на його сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Медична система обвалилася. В нас на одну бригаду приходиться 100-120 хворих при нормі у 30 пацієнтів. Ми скоро залишимося без лікарів зовсім, а медиків змусили працювати в нелюдських умовах і вимагати від хворих потрібні для лікування препарати. В лікарнях не вистачає молодшого персоналу, санітарів. Дійшло до того, що не було кому винести з палати тіло померлої людини, коли там лежали інші хворі", - розповіла Ножевнікова.
Кричущий випадок стався в 5-ій лікарні міста Одеси. "В палаті, де лежали хворі з коронавірусом, померла одна з пацієнток. Її тіло не було кому винести вночі, а зранку в палату хворим принесли сніданок", - розповіла волонтер.
Однак, за словами Ножевнікової, звинувачувати медиків не можна - вони не винні, що їх буквально зіштовхують лобами з пацієнтами.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...