Не чекаючи офіційних результатів виборів: У США розпочала роботу перехідна команда Байдена

Наразі Байден проводить зустрічі у своєму будинку в Вілмінгтоні з радниками та родиною.

Джо Байден та Камала ГаррісЗадовго до учорашніх повідомлень ЗМІ про те, що Джо Байден переміг на виборах президента США, його радник Тед Кауфман взявся за створення передумов для успішного формування Байденом власного уряду. Кауфман - колишній сенатор від штату Делавер, якого було призначено на посаду, яку до того обіймав Байден, коли останнього було обрано віце-президентом США. Він також працював з перехідною командою Барака Обами в 2008 році та допомагав писати законодавчі акти, що формалізують процес передачі президентської влади переможцю виборів, передають Патріоти України з посиланням на українську службу Голосу Америки.

Байден вперше попросив Кауфмана розпочати роботу над можливою передачею влади у квітні, незабаром після того, як колишній віце-президент гарантував собі номінацію у президенти після закінчення праймеріз Демократичної партії.

"Процес переходу офіційно розпочинається після того, як Управління служб загального призначення (General Services Administration - англ.) визначить переможця на основі усіх наявних фактів. Це досить туманні вказівки і існує імовірність, що Трамп зможе натиснути на директора агентства, щоб затримати процес", - зазначається у матеріалі.

Наразі Байден проводить зустрічі у своєму будинку в Вілмінгтоні з радниками та родиною.

Майбутня перша афроамериканка - віцепрезидент США Камала Гарріс з ночі виборів мешкає із родиною у готелі у штаті Делавер. Останніми днями вона приєднувалась до Байдена під час офіційних заяв.

Сенатор від штату Нью-Джерсі Корі Букер, колишній суперник президента Байдена, заявив, що Гарріс має стати "справжнім партнером" Байдена. Він сподівається побачити, як вона "займатиметься провідними важливими питаннями".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...