"Не для піару": Батько Катерини Гандзюк написав важливого листа Зеленському

Віктор Гандзюк пригадав, що вже понад 10 місяців про його доньку говорить вся Україна та світ.

Катерина та Віктор ГандзюкБатько вбитої активістки Катерини Гандзюк написав листа Володимиру Зеленському з вимогою про конфіденційну зустріч з ним та активістами, передають Патріоти України.

Віктор Гандзюк пригадав, що вже понад 10 місяців про його доньку говорить вся Україна та світ. Стільки ж часу вже триває слідство і паралельно – пошук справедливості задля покарання всіх винних та причетних до саботажу розслідування.

"Вже місяць, як пройшла наймасштабніша акція з часів Євромайдану: "Україна питає: Хто замовив Катю Гандзюк?". Понад сорок міст в Україні, Берлін, Париж, Варшава, Прага, Торонто, Страсбург, Лондон, Брюссель", – зазначив батько активістки. "Розумію, у президента сьогодні багато пріоритетів. Але не звернути увагу на наймасштабніший мітинг в країні?", – наголосив Віктор Гандзюк.

Він заявив, що хоче зустрітись з президентом без камер та журналістів. "Я хочу зустрітися з президентом разом із тими, хто весь час не дає забути про вбивство Каті. Не для піару. Нам потрібна зустріч без камер та журналістів. У нас є дуже важлива розмова і в нас всього одна мета – покарати винних у вбивстві", – йдеться у листі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...