Не допоміг у "боротьбі з бандерівцями": Як Сергій Ребров став "найлютішим ворогом "ДНР"

Футболку видатного українського футболіста, а нині тренера, в так званій "ДНР" спалили, знімаючи те, що відбувається, на камеру.

Журналіст і засновник музею футболу в Горлівці Сергій Анненков розповів про те, як у 2014 році екс-футболіст збірної України, а нині головний тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров став ворогом у так званій "ДНР", передають Патріоти України з посиланням на Чемпіон.

"Я хотів вивезти з Горлівки експонати музею. Але його встигли розграбувати - господарювали люди від нової влади. Дозволили взяти з собою тільки частину шарфів і футболок. Вимпели і майже всі значки довелося залишити. А футболку уродженця Горлівки Сергія Реброва забрали і спалили в присутності начальника управління фізкультури і спорту міськради. Причому записали це на відеокамеру. Сказали, що Ребров - найлютіший ворог "ДНР", - розповів Анненков.

За його словами, "найлютішим ворогом" Ребров став після того, як відмовився допомагати бойовикам фінансово: "Виявляється, на Сергія Станіславовича виходили місцеві з проханням, щоб він фінансово допоміг їм у "боротьбі з бандерівцями". Сергій відмовився і відразу став найлютішим ворогом".

"Я встиг вивезти гранітну дошку з написом "тут навчався Сергій Ребров", яка висіла в школі № 40", - додав Анненков.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...