Мариновані овочі, квашена капуста або сир не здатні усунути симптоми похмілля, оскільки дані продукти не є ліками і не можуть допомогти печінці.
Незважаючи на те, що раніше китайські вчені опублікували результати дослідження, в якому підтвердили корисний вплив лактобактерій з пробіотиками і кисломолочних продуктів на печінку людини при алкогольній інтоксикації, у ВООЗ повністю спростували цей факт.
Експерти зі Всесвітньої організації охорони здоров’я повідомляють про марність розсолу, оскільки для найменшого ефекту напій потрібно вживати систематично. У свою чергу одноразовий прийом рідини після бурхливого застілля ніяк не вплине на організм.
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...