Мариновані овочі, квашена капуста або сир не здатні усунути симптоми похмілля, оскільки дані продукти не є ліками і не можуть допомогти печінці.
Незважаючи на те, що раніше китайські вчені опублікували результати дослідження, в якому підтвердили корисний вплив лактобактерій з пробіотиками і кисломолочних продуктів на печінку людини при алкогольній інтоксикації, у ВООЗ повністю спростували цей факт.
Експерти зі Всесвітньої організації охорони здоров’я повідомляють про марність розсолу, оскільки для найменшого ефекту напій потрібно вживати систематично. У свою чергу одноразовий прийом рідини після бурхливого застілля ніяк не вплине на організм.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...