"Не хотів грати в футбол...": Мілевський розповів, як пиячив після звільнення з "Динамо"

Артем Мілевський виступав за "Динамо" з 2002-го по 2013 рік. Був капітаном команди, ставав кращим бомбардиром чемпіонату, та визнавався гравцем року в Україні.

Колишній форвард збірної України та "Динамо" Артем Мілевський розповів, що мав проблеми з алкоголем після відходу з київського клубу, передають Патріоти України з посиланням на ю-туб канал "ТаТоТаке".

Мілевський на певний час втратив будь-який інтерес до футболу, але зміг вчасно зупинитися.

"Я тоді важко переніс відхід з "Динамо". Був складний момент. Пів року в Туреччині з розбитим Ferrari. Потім 2 місяці в Маямі. Мені якось не хотілося вже грати у футбол. Може, я переживав, що пішов з "Динамо", що треба було поговорити з Олегом Володимировичем Блохіним. Прийшов до тями остаточно, напевно, уже влітку. Почали працювати разом з Олександром Панковим, дружити.

Я не хотів завершити кар'єру, я не хотів грати в футбол пів року. Куди мені було завершувати в 28 років. Не було бажання грати, а потім воно повернулося. У той момент багато випивав. На Мальдівах був, в Іспанії на фіналі Кубка короля між "Реалом" і "Барселоною".

Потім переїхав в Іспанію, орендував будинок, жив там. Потім опинився в Греції, в Афінах. Потім був у Берліні, на тусовці одній. Там Том Круз із зірками. Багато де був. У Москві теж. Постійно кружляв, потім зрозумів, що пора, Володимировичу, назад у футбольну стихію. Попався Панков, і все вийшло супер", - сказав Мілевський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...