Не Кім Кардашьян: Пластичний хірург назвав зірку з ідеальними сідницями (фото)

Переможницю вибирали за правилами "золотого перетину".

Директор клініки косметичної та пластичної хірургії в Лондоні доктор Ріккардо Фраті визначив зірку з ідеальними сідницями. На думку фахівця, це британська телеведуча Аманда Холден. Хірург порівняв параметри фігур знаменитостей з правилом золотого перетину, згідно з яким "ідеальне співвідношення" сідниць, талії та грудей повинно складати 3:2:3. І у 49-річної британки саме так, пише The Sun, передають Патріоти України.

"Аманда виглядає приголомшливо для свого віку. Її груди виглядають природно, як і сідниці, і протягом багатьох років вона зберігає стабільну вагу", - зазначив лікар.

Аманда Холден

Відомо, що телеведуча займається йогою та влаштовує регулярні пробіжки, саме це і допомагає їй тримати своє тіло в тонусі.

Аманда Холден

Крім Холден ідеальні сідниці мають також актриса Мішель Кіган, журналістка Сюзанна Райд, метеоролог Лаура Тобін та телезірка Лорен Гуджер.

Що стосується зовнішності Кім Кардашьян, то експерт не став лукавити і сказав, що п'ята точка зірки реаліті шоу занадто велика. Таку ж оцінку Фраті дав і сідницям Дженніфер Лопес та Бейонсе. "Їх пропорції становлять 2:2:3", - зазначив хірург.

Кім Кардашьян

Дженніфер Лопес

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...