"Не кричи... Жабо ти, тупорила": Росіянка жорстоко знущалася з однорічної доньки (відео)

Дівчинка зараз в лікарні. Судячи з усього, її не тільки принижували, але й били.

Кадри із соцмереж стали приводом для порушення кримінальної справи проти багатодітної матері в Амурській області РФ. На кадрах жінка обзиває та б'є свою маленьку доньку. Дівчинці трохи більше року. Вона просто забруднилася, й за це мама покарала її таким чином, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Про інцидент дізналися органи опіки, поліція. Дітей забрали. Можливо, покарають і подругу героїні, яка знімала все це на відео й навіть не спробувала захистити дитину.

У ролику чути слова матері на адресу дівчинки: "Не кричи... Жабо ти, тупорила. Справді, тварина якась", "Давай, задихнися".

Автор кадрів — подруга матері. І її дії теж викликають подив: замість того, щоб втрутитися або припинити цей жах, вона обмежилася тим, що сміялася, підбадьорювала жінку, а після цього виклала відео в мережу.

"Героїня" ролика - Оксана Власова, у неї троє дітей. І зараз вони в безпеці. Хлопчика тепер виховує бабуся. Однорічна дівчинка, з якої знущається Власова, і її молодша сестричка — їй всього декілька місяців — в лікарні. Судячи з усього, їх не тільки принижували, але й били.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...