"Не лізь до іншої жінки": Бацька здивував новими порадами щодо профілактики коронавірусу (відео)

Білоруський президент радить дихати свіжим повітрям, кататися на велосипеді і ... "не лізти до інших жінок".

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який раніше неодноразово критикував заходи, що вводяться в світі для боротьби з коронавірусом, дав нові поради для профілактики захворювання. Про це він заявив журналістам у середу, про що свідчить відповідне відео в Youtube, передають Патріоти України.

"Головне - щоб ми поводили себе так, як зараз поводимо. Люди розуміють, що сьогодні - якщо ти вже цілувався з кимось - то цілуйся далі. Не лізь, якщо ти мужик, до іншої жінки і так далі. Ну потерпи місяць. Якщо ти десь терся там у сім'ї - залишся в сім'ї. Вийди на вулицю, катайся на велосипеді, продишися гарненько, щоб легені запрацювали як слід", - сказав білоруський президент.

Лукашенко нагадав, що коронавірус - це хвороба легенів, тому важливо давати їм навантаження. "А коли ти сидиш весь час вдома, опустивши руки, соплі розвісивши, кашляєш, легені не працюють, немає навантаження - яка ти будеш здорова людина?", - пояснив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...