Не лише отруєння: Стало відомо про ще один невтішний діагноз відомого продюсера

Відомому російському продюсеру і музиканту Барі Алібасову, який до цих пір знаходиться в реанімації після отруєння засобом для прочищення труб, поставили новий діагноз.

Барі Алібасова

Так, як повідомив Telegram-канал 112, 72-річному Алібасову поставили діагноз "делірій", іншими словами у нього розвинулася "біла гарячка", передають Патріоти України.

Таким чином Барі Алібасова деякий час не можуть виписати з лікарні і справа вже не тільки в опіках стравоходу і шлунка. Інші подробиці поки не повідомляються.

Нагадаємо, раніше лікарі повідомляли, що стан Барі Алібасова як і раніше залишається важким. 4 червня Алібасова екстрено госпіталізували після того, як він випив засіб для прочищення труб "Крот". Він отримав четверту ступінь опіку шлунка. Уточнювалося, що він потребує тривалого лікування та операції на шлунку, яку поки що не можна проводити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...