Не МВФ єдиним: Україна отримає новий транш. Що відомо

Відомо, що загальний розмір допомоги від Світового банку, на яку може розраховувати Україна, становитиме мільярд доларів.

Україна отримає перший транш від Всесвітнього банку вже в липні. Крім того, до кінця року наша країна отримає фінансову допомогу від МВФ і Єврокомісії. Про те, коли наша країна буде отримувати транші, розповів в інтерв'ю виданню Mind міністр фінансів Сергій Марченко, передають Патріоти України.

Відомо, що загальний розмір допомоги від Світового банку, на яку може розраховувати Україна, становитиме мільярд доларів. Перший транш у розмірі 350 мільйонів очікується вже в липні, а інші гроші – до кінця року.

«По зовнішнім джерелам, то передбачається отримання декількох запозичень. Насамперед, це виплати МВФ до кінця 2020-го (перший транш – 2,1 млрд доларів, сума другого і третього – 1,4 млрд доларів). Також плануємо отримати макрофінансову допомогу від Європейської комісії (обсяг 1,2 млрд євро + 0,5 млрд євро), а ще 1 млрд доларів від Світового банку до кінця 2020 року (в липні надійде 350 млн доларів)», - розповів Марченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...