Не на такий подарунок сподівалась Олена Зеленська: 8 березня небайдужі до долі Стерненка вирушать на дачу президента

Зеленський і його оточення самі визнають, що наша судова система довела свою непридатність, але вони не роблять нічого, щоб ця репресивна машина припинила відмазувати злочинців та відправляти невинуватих людей у в’язницю.

Група підтримки ув'язненого на 7 років з конфіскацією половини майна українського громадського активіста й популярного відеоблогера, захисника Одеси від сепаратистів Сергія Стерненка найближчими днями проведе гучні акції. Подробиці із посиланням на телеграм-канал Сергія, який продовжують вести його побратими, розповідають Патріоти України.

"8 березня о 16:00 ми їдемо до президента на державну дачу. Зеленський і його оточення самі визнають, що наша судова система довела свою непридатність, але вони не роблять нічого, щоб ця репресивна машина припинила відмазувати злочинців та відправляти невинуватих людей у в’язницю", - зазначається у повідомленні.

За словами організаторів, йдеться про необхідність докорінної судової реформи як такої. "Невинні ув‘язнені не мають часу чекати. Антоненко, Стерненко та багато інших вже за ґратами!", - наголошують вони.

Збір призначено о 16:00 на станція метро "Видубичі" (парковка біля "Фуршету"). "9 березня о 9:00 ми збираємось біля готелю "Президент" (вул. Госпітальна, 12), де судді з усієї країни намагатимуться обрати членів Вищої ради правосуддя. Ми вимагатимемо змін правил добору членів ВРП, куди мають увійти порядні люди, які не дозволять тримати патріотів та безневинних людей за гратами і відпускати вбивць та корупціонерів", - додають автори анонсу.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...