Не на те закладався Зеленський! У Дніпрі дівчина, яка обіцяла роздягнутися на Новому мосту, якщо Філатов вчасно його відкриє, стримала свою обіцянку (фото 12+)

Відома українська фотомодель Анна Мінюкова (Ася Міковіч), називає себе "інфраструктурною музою України".

У Дніпрі дівчина, яка обіцяла роздягнутися на Новому мосту, стримала свою обіцянку. Але виконала його не в повному обсязі. Ася Міковіч опублікувала дуже пікантне фото на сторінці в Instagram і зробила гучну заяву, передають Патріоти України.

"Приймаю естафету - парі триває. Як виявилося, не всі знають про кота Шредінгера (рекомендую загугли) так, що від коментарів утримаюся, щоб хтось в черговий раз не побачив каверзи в моїх словах", – написала модель.

Вона зазначила, що чекає результатів спору: "А тепер до важливого: шоу завтра не буде, чекаємо результатів спору і насолоджуємося фото", – додала Мікович.

Модель роздяглася на Новому мосту


Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...