"Не "не все так адназначна". Не "невідомі снайпери", а "наші хлопчики", "свої" українські міліціонери. Тепер це поліція": Закревська закликає подивитися фільм "Кулі" про розстріли на Майдані (відео)

Кулі з тіл застрелених 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській Максима Шимка і пораненого Святослава Колеснікова і кулі, випущені з автоматів обвинувачених беркутівців Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, - це одні й ті ж кулі.
Євгенія Закревська

Про це на сторінці у Фейсбуці пише адвокат сімей Небесної Сотні в справах Майдану Євгенія Закревська. Про це також йдеться у фільмі "Кулі", про який вона пише, передають Патріоти України.

Публікуємо її пост.

"Кулі". Фільм hromadske.ua про кулі.

Кулі з тіл загиблого Максима Шимка і пораненого Svyatoslav Kolesnykov 20 лютого 2014 року на вул. Інститутській.

Кулі, випущені із автоматів обвинувачених беркутівців Сергія Зінченка і Павла Аброськіна, це одні і ті самі кулі.

Кулі, які вбили Максима Шимка і поранили Святослава Колеснікова, випущені із автоматів беркутівців - Сергія Зінченка і Павла Аброськіна. Тих самих беркутівців, які сиділи на лаві підсудних у Святошинському суді і яких апеляційний суд випустив для обміну напередодні Нового року.

Фільм.

І історія, в якій, окрім цих двох поранень, є ще куля, що вбила Сергія Кемського... https://hromadske.ua/…/kuli-cikl-rozsliduvan-slidami-revoly… Теж з автомата, закріпленого за беркутівцем спецроти київського "Беркута".

Не "не все так адназначна". Не з готелю "Україна". Не "невідомі снайпери" - грузинські, литовські, американські, російські, які там ще, - не "свої у своїх", не "в обидва боки" і навіть не "рука Кремля".
А майже "наші хлопчики", "свої" українські міліціонери, яким платили заробітну плату з наших із вами податків.

Які просто "виконували наказ", "нас там не було", "ми оборонялись від збройного наступу залежно від політичної обстановки і коньюнктури".

І яких під акомпанемент "не все так адназначна", "чому так довго", "нічого не розслідувано", "доказів немає", під ваші мовчазні а часом і голосні "адабрямс" звільнили і обміняли два місяці тому.
Це ваша "рідна" міліція. Яка тепер - поліція. Якій спочатку Аваков, а потім і ви всі сказали: "Усе ок, хлопці, так і треба".

Визнайте це нарешті.

P.S. Це геть не нова інформація. Все це і багато чого іншого розповідали і показували у відкритих судових засіданнях упродовж останніх чотирьох років у Святошинському суді. Ще й транслювали на ютубі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...