Не обійшлося без Рибки: Стали відомі несподівані подробиці у справі шпигуна США у Кремлі

​Одним з інформаторів американського шпигуна у Кремлі Олега Смоленкова була білоруська ескортмодель Настя Рибка, яка мала близькі стосунки з російським олігархом Олегом Дерипаскою.
Олег Смоленков

Про це повідомляє телеграмканал Кремлівський безбашеник, передають Патріоти України.

За їхньою інформацією, саме тому до Рибки у тайську в'язницю, де вона перебувала через проведення нелегальних секстренінгів на території країни, приїздили спецслужби США, а росіяни взяли з неї підписку щодо нерозголошення інформації про зв'язки з політиками.

"Смоленков був вхожий до Сергія Приходька, керівника апарату уряду, який познайомив його з Дерипаскою. А Настя Рибка, через яку він став біднішим на 1 млрд євро, а Приходько позбувся своєї посади, була інформатором Смоленкова. Тому в Таїланді її і відвідували американські спецслужби", – повідомили там.

За інформацією працівників телеграмканалу, Смоленков і вся його родина має американське громадянство. У 2017 році Росія подавала запит на їхню видачу, але отримала відмову. Пізніше історія Смоленкова у Кремлі була повністю засекречена.

"Всі працівники АП дали письмове зобов'язання не розголошувати факт втечі Смоленкова за кордон. Витік цієї інформації загалом – це ослаблення позицій глави МЗС Сергія Лаврова на початковому етапі великого трансферу влади 2020-2021 років. Спікер Держдуми В'ячеслав Володін теж послідовно критикує його роботу", – підсумували там.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...