"Не по-пацанськи": У скандал між Порошенком і Зеленським втрутився кінорежисер (відео)

Він зазначив, що позиція "одного з кандидатів" щодо анексії Криму йому не зрозуміла.

Ахтем Сеітаблаєв

Український режисер Ахтем Сеітаблаєв висловився про конфлікт між кандидатами у президенти України Петром Порошенком і Володимиром Зеленським, передають Патріоти України.

В інтерв'ю блогеру Андрію Луганському він заявив, що дії Володимира Зеленського видаються йому дуже незрозумілими. Крім того, він звинуватив кандидата у тому, що той не тримає слово. "Коли хтось говорить про чесність і поводиться, наче якийсь "крутий хлопець", який забиває зустріч десь, а потім з неї з'їжджає, то не по-пацанськи це. Я виріс у місті, де якщо ти не тримаєш слово чи просто базікаєш — досить жорстке покарання отримував. Якщо ти такий хлопець, призначаєш зустріч, що ж ти тоді здаєш на аналіз лише кров? Якщо ти такий сміливий, то здавай всі аналізи, як годиться. Що ж ти зіскакуєш з теми? Якось це не по-пацанськи, якщо вже ми перейшли на таку розмову", — заявив Сеітаблаєв.

Він зазначив, що позиція "одного з кандидатів" щодо анексії Криму йому не зрозуміла. "Я щось жодного разу не чув умов про 24 години стосовно окупанта. Я щось жодного разу не чув умов за 24 години відпустити Олега Сенцова, про якого один з кандидатів навіть записував ролик і говорив, що він його підтримує. Так ось, Олег сидить, саме за те, що виступав проти окупації. Як там це все монтується, я не розумію. З одного боку розповідати, що підтримуєш Сенцова, а з іншого боку через суд домагатися поновлення показу серіалу "Свати", головний герой якого, Федір Добронравов, відкрито підтримує окупацію Криму", — каже режисер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...