"Не по понятиям", скрепні блатні в шоці: Розенбаум заявив, що Шуфутинський кинув його на "бабки"

За словами Розенбаума, Шуфутинський включив чимало його творів в свій репертуар, не запитавши дозволу і не перейнявшись виплатою авторських відрахувань.

Відомий своєю пропутінською позицією і підтримкою анексії українського Криму російський співак і композитор Олександр Розенбаум поскаржився на свого колегу по пісенному цеху Михайла Шуфутинського. Про причини сварки він розповів в ефірі передачі «Легенди музики» на російському пропагандистському каналі, передають Патріоти України.

За його словами, Шуфутинський включив чимало творів колись популярного Олександра Яковича в свій репертуар, не запитавши дозволу і не перейнявшись виплатою авторських відрахувань. І така поведінка виконавця суперхіта «Третье сентября» обурило самого барда. «Коли я побачив і почув Шуфутинського, я від щастя мало не збожеволів - мої пісні, класні аранжування, все красиво так зроблено. А потім, коли я поїхав за кордон, у мене запитували, чому я співаю пісні Шуфутинського. Тоді мене це зачепило, тому що 90% пісень, які тоді створили йому успіх, це були мої твори», - зазначив Розенбаум.
Як виявилося, Михайло Шуфутинський став виконувати твори Розенбаума під час еміграції в США. Більш того, після цього він записав цілий альбом, що складається виключно з композицій Олександра Яковича. При цьому авторське право було порушено. Між двома шансоньє почався серйозний конфлікт, через який вони повністю припинили спілкування.
На щастя, пізніше відомим бардам вдалося домовитися - зараз всі розбіжності залишилися давно в минулому. «Ми - нормальні люди. Якийсь час не спілкувалися, але зараз вже давно-давно все добре. Ми хочемо програму зробити, тому що мої пісні, які Міша заспівав, вони знакові досить для нього, а для мене вже тим більше. Тому чому нам не заспівати їх разом?», - сказав Розенбаум.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...